KLICK DISINI

Monday, May 16, 2011

SAMBUTAN HARI IBU DI SMIAH




AJK PA system memastikan sound sentiasa cantik dan ok di sepanjang program berjalan....
tapi tengok muka pelajar Safwan tu cool je...macam tak de apa je yang berlaku....nampak je cool tapi dalam hati sape yang tahu....uhuhuhuhuhu


tuan pengetua Al-fadhil Al-Ustaz Mahmud Mukyuddin berucap memberi sepatah dua kata kepada ibubapa.....bukan sepatah dua kata, panjang berjela2....sabar jelah...hahahahaha apa pun ustaz Mahmud namapk berjiwa motivasi
PERHATIAN~~~~~~ ALLAH-HU
~~ (*-*) ~~


wakil pelajar iaitu Nik Muhd Al-Amin memberi ucapan yang berjela2 melebihi tuan pengetua...
dengan penuh berperasaan dan bersemangat waja dan berjiwa bangsa....
sikapnya harus dicontohi oleh semua pelajar di SMIAH....
hehehheheheheehe
(@-@)

ibu bapa kusyuk mendengar ucapan daripada tuan pengetau dan wakil pelajar.... macam-macam ragan dan karenah yang penting ibubapa semuanya sporting habis..... cayala~~~~~


persembahan pelajar membuat nyanyian sempena hari ibu....satu persembahan yang kagum sebab membuat latihan cuma 3 kali je.....boleh menghasilkan persembahan yang mantap dan baik......para pelajar memberikan komitmen yang tinggi dalam menjayakan program ini...
jangan lupa pesanan tuan pengetaua kita.... TINGKATKAN PRESTASI KURANGKAN DOT...DOT....DOT


habis je program rasmi pelajar dan ibu bapa dijemput ke kantin untuk jamuan makan...
ni pelajar tingkatan 1 nama dia Farhan Mokhtar....nampak ceria sekali.... 'peace no war'



agenda menyuap kek ke mulut ibu......ada ibu yang menitiskan air mata kerana terharu..

di antara orang kuat yang menjayakan program hari ibu.....dari kiri En. Azmi, Ustz Hadi, Ustz Raja dan Tuan Pengetua Ustz Mahmud